Kalp Yarası Sözleri : Kalp Kirikligiyla Ilgili Sozler Sayfa 2 - Sezen aksu, yelda karataş music by:

Kalp Yarası Sözleri : Kalp Kirikligiyla Ilgili Sozler Sayfa 2 - Sezen aksu, yelda karataş music by:. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kaip yarası ağiıyor adamın anası duydum ki görmüşier oynaşta seni nefesinde ei. Özcan deniz resmi csvid kanalına abone olmayı unutmayın. Sezen aksu bir kırık gençlik hikayesi. Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası. Kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası.

Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası. İçimden feryat eden biri var. E, ne var bunda? denebilir. Bende gücüm yettiğince vermeye çalıştım. Duydumki görmüşler oynaşta seni nefesinde el oğlunun nefesi takmış beşi biryerdeyi kahpe.

Ozcan Deniz Kalp Yarasi Mp3 Indir Kalp Yarasi Muzik Indir Dinle
Ozcan Deniz Kalp Yarasi Mp3 Indir Kalp Yarasi Muzik Indir Dinle from mp3semticdn.com
Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kaip yarası ağiıyor adamın anası duydum ki görmüşier oynaşta seni. E, ne var bunda? denebilir. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki görmüşler. Sezen aksu, yelda karataş music by: Derman eyle koy elini tam şurası. Hayatta kapanmaz tek yaradır kalp yarası , kimi umduğunu bulamaz kimide fazlasını , üzersin sevdiğini hayatın zindan olur sana , bir fırsat daha dersin utana utana. İçimden feryat eden biri var. Yani kalp yarası bir gençlik ürünü.

Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası.

Bende gücüm yettiğince vermeye çalıştım. Yani kalp yarası bir gençlik ürünü. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki görmüşler. Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası. Hayatta kapanmaz tek yaradır kalp yarası , kimi umduğunu bulamaz kimide fazlasını , üzersin sevdiğini hayatın zindan olur sana , bir fırsat daha dersin utana utana. Kalbim ateşten gömleğin çaresi yok i̇çimde rüzgarla sevdalı bir yangın büyüyor hangi hekim buna çare bulmuş bu kalp. Derman eyle koy elini tam şurası. Yangın olur biz yangına gideriz sözleri yalnızım ben sözleri yanlış sözleri yaprak sözleri yandı gönlüm sözleri yalnizlik sözleri yanımda sen olmayınca sözleri yandı ha yandı sözleri. Özcan deniz kalp yarası sözleri. Kırık kalp sözleri ile ilgili diger sozler 1.sayfa. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kaip yarası ağiıyor adamın anası duydum ki görmüşier oynaşta seni. Özcan deniz tarafından albümünde söylenen kalp yarası adlı şarkının sözleri. Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir.

Sezen aksu, yelda karataş beste: Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki. Hangi i̇laç bana derman olur bu kalp yarası. Kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası. Sezen aksu, yelda karataş music by:

En Guzel Ask Sozleri Siiri Kalp Yarasi Derin Olur Edebiyatde
En Guzel Ask Sozleri Siiri Kalp Yarasi Derin Olur Edebiyatde from i.edebiyatdefteri.com
Duydum ki görmüşler oynaşta seni. Sebebi ne seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın? İşte kalp yarası dizisi sözleri. Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki görmüşler. Sezen aksu bir kırık gençlik hikayesi. Derman eyle koy elini tam şurası. Gök kubbeden yağan üstümde kuruyor.

Yara i̇le i̇lgili sözler, yürek yarası sözleri, kalp yarası sözleri, dil yarası i̇le i̇lgili sözler, yarayla i̇lgili sözler

Hayatta kapanmaz tek yaradır kalp yarası , kimi umduğunu bulamaz kimide fazlasını , üzersin sevdiğini hayatın zindan olur sana , bir fırsat daha dersin utana utana. Özcan deniz kap yarası sözleri. Sezen aksu, yelda karataş music by: Özcan deniz resmi csvid kanalına abone olmayı unutmayın. Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası. Özcan deniz kalp yarası mp3 indir dur müzik yükle kalp yarası dinle sözleri oku, kalp yarası cepten mobil indir. Derman eyle koy elini tam şurası. Sezen aksu, yelda karataş beste: Sebebi ne seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın? Kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası. Özcan deniz resmi hrvid kanalına abone olmayı unutmayın. Kırık kalp sözleri ile ilgili diger sozler 1.sayfa. Yara i̇le i̇lgili sözler, yürek yarası sözleri, kalp yarası sözleri, dil yarası i̇le i̇lgili sözler, yarayla i̇lgili sözler

Özcan deniz kalp yarası sözleri. Duydum ki görmüşler oynaşta seni nefesinde el oğlunun nefesi takmış beşi bir yerdeyi kahpe kaymak gerdanlarına kesivereceksin o. Sezen aksu bir kırık gençlik hikayesi. İhanet öyle bir yaradır ki, kalbinde sonsuza dek izi kalır. Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir.

Kalp Ile Ilgili Sozler 2021 Kalp Mesajlari Ve Yazilari Guzel Sozler
Kalp Ile Ilgili Sozler 2021 Kalp Mesajlari Ve Yazilari Guzel Sozler from mesajlarisozleri.net
Özcan deniz kalp yarası sözleri. Canlı sohbet odaları sizler için açık. ● özcan deniz'in 'ahirim sensin' şarkısının sözleri…? Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki görmüşler oynaşta seni nefesinde el. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası ağlıyor adamın anası duydum ki. Sezen aksu, yelda karataş music by: Her yanın bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandımın kalp yarası ağlıyor adamın anası. Bende gücüm yettiğince vermeye çalıştım.

Özcan deniz kalp yarası sözleri.

Duydum ki görmüşler oynaşta seni. Kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası. Her yanım bıçak kesiği gördüğün kan karası kapanmıyor dinine yandığımın kaip yarası ağiıyor adamın anası duydum ki görmüşier oynaşta seni. Kapanmıyor dinine yandığımın kalp yarası samimi şikayetlenmeler. Duydumki görmüşler oynaşta seni nefesinde el oğlunun nefesi takmış beşi biryerdeyi kahpe. Hayatta kapanmaz tek yaradır kalp yarası , kimi umduğunu bulamaz kimide fazlasını , üzersin sevdiğini hayatın zindan olur sana , bir fırsat daha dersin utana utana. İhanet öyle bir yaradır ki, kalbinde sonsuza dek izi kalır. Kalbim ateşten gömleğin çaresi yok i̇çimde rüzgarla sevdalı bir yangın büyüyor hangi hekim buna çare bulmuş bu kalp. İşte kalp yarası dizisi sözleri. Özcan deniz kap yarası sözleri. Sezen aksu, yelda karataş beste: Özcan deniz kalp yarası mp3 indir dur müzik yükle kalp yarası dinle sözleri oku, kalp yarası cepten mobil indir. Özcan deniz resmi hrvid kanalına abone olmayı unutmayın.

Özcan deniz şarkı sözleri kalp yarası kalp yarası. Özcan deniz kap yarası sözleri.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama